Nieuws

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf met een aantal leermeesters in ons midden, begeleiden wij altijd minimaal één leerling van de schilderscool Friesland. Janko is zo'n leerling. Na jaren van leren en vooral ervaring op doen, heeft hij in juli zijn opleiding afgerond. Op 1 augustus is Janko bij ons in vaste dienst gekomen en we hopen dat hij nog vele jaren met plezier bij ons zal blijven werken!

Zo te zien zit dat wel goed!

 


Duurzaamheid

U kiest de kleur, Wij kiezen GROEN!
 

Het doel van Ganzinga Schilderwerken is om de CO2 footprint in 2016 met 30% te verminderen. Hiervoor hebben we reeds verschillende zaken ondernomen:

  • Deelnemer koploperproject Westergozone
  • Duurzaamheidsprofiel gemaakt
  • Milieubarometer gemaakt
  • Afvalstroom en brandstofverbruik in kaart gebracht
  • Afvalscheiding geoptimaliseerd
  • Aantal zakelijke km. door middel van betere planning en carpooling verminderd.Onderhoud aan uw huis verdient zich 100% terug. Wilt u weten hoe?

Niet elke investering in verbeteringen van een woning zorgt voor een waardevermeerdering. De ene verbouwing levert meer waardestijging op dan de ander.Verbeteringen aan de basisfunctie van het huis zijn altijd rendabel doordat ze geheel of voor een groot deel tot een waardevermeerdering leiden. Inhoud vergroting, (extra) isolatie aanbrengen en onderhoud uitvoeren zijn volledig waardevermeerderend.

Uitvoeren van onderhoud draagt voor het volle bedrag bij aan de waardevermeerdering van een woning. Om een huis bewoonbaar te houden zal elke eigenaar bijvoorbeeld zijn houten delen en kozijnen moeten onderhouden. Deze onvermijdbare kosten zijn niet afhankelijk van bijvoorbeeld de smaak van een koper én altijd van toepassing. Reeds uitgevoerd onderhoud levert dus direct voor het volledige bedrag een toekomstige besparing op de onderhoudskosten.

Het plaatsen van dubbel glas is een investering die volledig terugkomt in de meerwaarde van het huis en natuurlijk ook nog eens de energierekening omlaag brengt. Zeker gezien de stijging van energieprijzen in de komende decennia zijn extra isolerende maatregelen heel rendabel, ook toekomstig bewoners hebben daar voordeel van en zijn dus bereid meer te betalen voor een goed geisoleerde woning.

Zowel voor het onderhoud van uw schilderwerk als voor het plaatsen van isolatieglas bent u bij ons aan het juiste adres!
 


Hoofdsponsor van VvV Sjirk de Wal!

geplaats op: 29-05-2016

Ook de komende vijf jaar zijn wij trotse hoofdsponsor van VvV Sjirk de Wal!


 


Bij ons verkrijgbaar!

Sigma Rapid - Ganzinga Schilderwerken Is supersnel, snel genoeg voor iedereen?

Bekijk onze test met de sneldrogende Sigma Rapid.         
 
 
© 2024 Ganzinga Schilderwerken | WIE internet & vormgeving | Fotomakerij Linque
Ganzinga Schilderwerken logo